Stránky

26. března 2015

Proutěné loubí s hrachorem II.


Projekt "Loubí s hrachorem inspirované princem Charlesem" postoupil do dalšího kola. Už mám vrbové proutí a zasetý hrachor začíná vystrkovat růžky. Teď nechám rostlinky za oknem trochu povyrůst, pak je přesunu do skleníku a následně se pustím do pletení (nebo stavby?) proutěného oblouku.

O úspěších a nezdarech budu samozřejmě průběžně informovat:-)

6 komentářů:

  1. Díky, díky. Jsem trochu pozadu. Ale mám semínka hrachoru a vím kam na proutky. Ovšem nevím, kam to na zahradu dát a muž se tváří, že nikam nelze (máme 5000 metrů - nechápu!!! ;-))

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, nejsi pozadu! Hrachor můžeš vysévat i v dubnu. Já mám s tím místem upřímně taky trochu problém - aby tam svítilo sluníčko a zároveň to nebylo úplně vyprahlé místo... Na 5000 metrech něco určitě najdete:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem dnes dočetla už všechno. Anito, moc děkuji za nával inspirace, kniha už je ve fázi objednání, protože jsem měla možnost do ni fyzicky nakouknout a byla jsem nadšená.

    OdpovědětVymazat
  4. Terezo moc děkuji! Musím říct, že me ta radost z pěstování vůbec nepouští, spíš naopak:-) Snad Vám knížka přinese také radost a inspiraci, Anita

    OdpovědětVymazat
  5. Tak dlouho Vám hrachor klíčil? Taky ho letos zkouším a pořád neklíčí. Vedle v květináči předpěstovávám cukrový hrách a ten už je venku. Pěkné svátky.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den Dano, v kalendáři mám poznamenané setí 18.3. a příspěvek je z 26.3., takže vyrostly za zhruba osm dní. Zkuste jiný sáček s osivem. Není třeba příliš staré? Anita

    OdpovědětVymazat