Stránky

4. dubna 2014

V knihkupectví

Včera jsem zabrousila v Praze na Václavák a nedalo mi to, abych se nepodívala do knihkupectví, jestli tam náhodou neuvidím někde svojí knížku:-) A byla tam.

Je to zvláštní pocit, vidět svoje jméno na obálce mezi ostatními knihami.
Celé ty dva roky, co jsem na knížce pracovala, jsem si vlastně neuměla představit, že ji jednou opravdu budu držet v ruce. A povedlo se a já mám z toho obrovskou radost.

Tak a teď přeju knížce všechno nejlepší do samostatného života:-)

Fotka je z knihkupectví Academia.

9 komentářů:

  1. Už ji mám doma! Nevěděla jsem, co očekávat, knížka mne ale opravdu nadchla :-) Velmi za ni děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to jste mi udělala opravdu velkou radost! Vím, že zahradničíte spíš na zahradě, než v nádobách - sleduji Váš bezvadný blog, ale snad Vás bude knížka i tak bavit a inspirovat. A děkuji za pochvalu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Některé rostliny si i přes zahradu budu hýčkat na terase, protože je to jednodušší a úspěšnější cesta pěstování (rajčata, bazalku)... už mám k těm rajčatům i rozepsaný článek :-) Ve vaší knížce je spousta skvělých tipů, některé znám a mám uložené v záložkách, ale mít je v jedné knize hezky pohromadě, to je mnohem lepší. A je tam hodně zajímavých tipů i rostlin, které vůbec neznám. Máte tam krásné fotografie a knížka je hodně dobře strukturovaná. Mám z jejího nákupu velkou radost.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se na knihu chystám. Některé rostliny budu mít pouze v květináčích kolem domu, určitě Vaše tipy využiji. Přeji spoustu nadšených čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jednou díky za pochvalu - to focení mě bavilo obzvlášť:-) A Jitko, na Váš text o rajčatech se těším, máte to vždycky opravdu perfektně propracované do detailu s mnoha užitečnými informacemi a odkazy.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké odpoledne,
    včera jsem si Vaši knihu koupila jsem nadšená! Již několik let se bavím zahradničením na terase - máme orientaci jihovýchod a tak zkouším pěstování různých okrasných i ovocných rostlinek, bylinek, rajčat - ty hlavně na plotě v truhlíku, papriky atd. Na trhu pravidelně hledám knihy s touto tématikou a ta Vaše mne obrovsky nadchla - zpracováním, fotkami a přehledným a užitečným textem, prostě mne chytila za srdíčko. Děkuji za její napsání, mám ji jako inspiraci, prostě mi udělala radost!!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý večer,
    to jste mi udělala velkou radost, moc děkuji za pochvalu a za uznání! Jsem ráda, že je knížka užitečná. V nádobách se dá opravdu pěstovat plno rostlin, nejen klasické muškáty a petunie, a zahradničení na balkoně je navíc opravdu relaxační čnnost.
    Přeji, ať Vám to na terase krásně roste:-)
    Anita

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den,
    tuto knihu jsem dostal v červnu na narozeniny, a udělala mi fakt velkou radost. Překvapilo mě, jak jednoduše, srozumitelně, lákavě, svěže a inspirativně jde takové téma pojmout, a shrnout při tom vše důležité. (Je mi 25, a určitě by mě nelákalo pořídit si knihu od Přemka. :-D) Kdybyste v budoucnu vydala knihu třeba o pěstování chilli, tak bych se vůbec nezlobil (taková tu ještě není)!
    Ještě jednou díky, a přeji Vám mnoho úspěchů! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer Marku,
    to jste mě opravdu potěšil, že se Vám kniha líbí. Chtěla jsem ji pojmout trochu jinak a inspirativně, snad se mi to aspoň částečně podařilo. Mám pořád pocit, že hezkých a moderních knih o zahradách u nás moc není. Zahradničení je v Čechách bohužel pořád spojené s takovým tím "kutilstvím" a ostatně příliš akčně nezní ani termín "zahrádkaření":-) A přitom je to tak skvělá zábava... Chilli jsem zatím pěstovat nezkoušela, ale díky za tip! Ještě jednou děkuji za moc hezký vzkaz a ať Vám pěstování dělá radost,
    Anita

    OdpovědětVymazat