Stránky

5. května 2015

POLOPATĚ

zdroj: http://www.ceskatelevize.cz
Před pár týdny jsem natáčela tři reportáže o sázení rostlin do nádob na balkonech a terasách do pořadu České televize Polopatě (tématem byly: anglická zahrada na balkoně, vodní minizahrádka a zahrádka v nádobě pro děti). Pořad se vysílal v premiéře minulou neděli, další vysílání bude v sobotu v 7:50 ráno na ČT1.
Pro případné zájemce jsou reportáže ke shlédnutí na stránkách České televize: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10658625776-polopate

2 komentáře:

  1. Natáčelo se na vašem balkoně? Já jen, jestli jsem dobře poznala sakuru v rohu. Pořad byl moc zajímavý. Už jsem se u Vás pro letošní léto inspirovala s jahodami v květináči (a dokonce mi i první kvetou). Ráda bych se rozjela víc, ale balkon máme částečně osluněný jen asi 2 hodiny ráno, tak musím volit opatrně.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Lucie, nebydlím tam, na ten balkon jsem si jen navezla květináče s rostlinami:-) Sakuru jste poznala dobře! Děkuji za pochvalu a držím palce s Vaším balkonem, lidé mi občas říkají, že třeba i na severně orientované lodžii pěstují třeba rajčata. Sice jich není mnoho, ale nějaká sklízejí, takže Vás třeba nějaká rostlina svou vitalitou i v polostínu až překvapí.

    OdpovědětVymazat